2222


MINIMALNI TEHNIČKI UVJETI
- naši partneri većinom ne plaćaju najam za njihov lanac autopraona zahvaljujući jednoj od mnogih prednosti Pearl proizvoda, a to je da nisu potrebni MTU (minimalni tehnički uvijeti) jer se ne koristi voda niti je potrebna ventilacija zahvaljujući 100% ekološkim proizvodima. Gdje god postoji restoran ili caffe bar s privatnim parkiralištem, Vi možete u suradnji s vlasnikom objekta pokrenuti Pearl Croatia bezvodnu autopraonu za simoboličan ulog, te s troškom već od 3 kn po pranju auta srednje veličine bez kapi vode


ŠTO JE POTREBNO ZA PRIVATNO ETIKETIRANJE ?
Za Pearl : 

- 205L koncentrata na području RH ili 25L van RH

 

NANOTEHNOLOGIJA

Bilo da imate servis za čišćenje, bavite se povremeno ili profesionalno detailingom vozila ili jednostavno želite započeti novi unosan posao s jednim od najkvalitetnijh proizvoda na tržištu,naši keramički nanotehnološki proizvodi omogućit će Vam izuzetno lagan i profitablian posao.

 


 

LIQUID CERAMIC Glass Care
- tretiranje stakala na objektima je naša specijalnost, zato smo i ponosni vlasnici brenda LIQUID CERAMIC koji jedini na tržištu dolazi s garancijom od 10 godina. SVAKO staklo koje imate namjeru oprati, treba biti zaštićeno keramičkim slojem radi navedenih prednosti koje možete vidjeti na http://pearl-croatia.com/2016/index.php/proizvodi/nanotehnologija

 


 

LIQUID CERAMIC Textile Care
-  industrijska keramičku zaštita za tekstil za npr. krov kabrioleta, vanjski i unutarnji namještaj, auto sjedala. tepihe, šatore i sl. je izuzetno jednostavna za aplikaciju, te odličan način za dodatni prihod ukoliko se bavite npr. dubinskim čišćenjem. 

 


 

Pearl Nano HD (Heavy duty)
- ukoliko poslujete s marinama, volite raditi na jahtama i želite ponuditi 100%-tno rješenje za antifouling, te zaštitu svih ostalih površina, nemojte tražiti dalje jer je apsolutni pobjednik u tom području naš čuveni Pearl Nano HD (heavy duty) industrijski nanokeramički premaz. Područje je široko i svakim danom jedna nova aplikacija nam se predloži, te ukoliko Vam navedeno zvuči primamljivo i htjeli biste saznati i vidjeti više, javite nam se ! 

 


 

 

 

Više detalja u novom video uradku, do tada molim nazovite na 097-712-2632 ili pošaljite upit putem obrasca..